Stoppen met roken. Snel en met succes

Geen negatieve bijwerkingen

Willem

'Na het stoppen met roken heb ik veel meer energie!'

Natuurlijke ingrediënten helpen bij het stoppen met roken

Natuurlijke ingrediënten in Rookblok helpen bij stoppen met roken. Natuurlijke ingrediënten in Rookblok remmen het verlangen naar nicotine waardoor stoppen met roken gemakkelijk wordt. Rookblok capsules bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, de inname van deze natuurlijke ingrediënten is volledig veilig en verantwoord én u ervaart geen negatieve bijwerkingen.

Nicotinezuur, bootst de werking van nicotine na

Nicotinezuur is een van de natuurlijke ingrediënten in Rookblok welke een zeer belangrijke rol speelt bij succesvol stoppen met roken. Dit natuurlijke ingrediënt in Rookblok bootst namelijk het effect van nicotine na doordat het qua structuur erg op elkaar lijkt. Door dit effect hebben mensen die stoppen met roken minder last van onthoudingsverschijnselen.

Valeriana Officinalis, verminderd onrust

Valeriana Officinalis is een van de natuurlijke ingrediënten in Rookblok welke de negatieve bijwerkingen van stoppen met roken helpt voorkomen. Dit natuurlijke ingrediënt in Rookblok verminderd onrust. U zult tijdens het stoppen met roken dus geen last hebben van onrust doordat u de nicotine mist.

Melissa Officinalis, als kalmeringsmiddel

Melissa Officinalis is een van de natuurlijke ingrediënten in Rookblok welke ondersteuning biedt bij het voorkomen van onthoudingsverschijnselen zoals stress, slapeloosheid en depressiviteit. Dit natuurlijke ingrediënt in Rookblok werkt als kalmeringsmiddel waardoor stoppen met roken geen kwelling is.

Ascorbinezuur, voor een gezond lichaam

Ascorbinezuur, ook wel vitamine C genoemd, is een van de natuurlijke ingrediënten in Rookblok met een algemene functie in het lichaam. Dit natuurlijke ingrediënt in Rookblok zorgt voor een goede weerstand, gezonde botten en bloedvaten. Bovendien beschermd dit natuurlijke ingrediënt tegen schadelijke stoffen in het lichaam. Doordat roken vitamine C snel afbreekt is een herstel van de vitamine C balans tijdens het stoppen met roken van belang voor een gezond lichaam.