Stoppen met roken. Snel en met succes

Geen negatieve bijwerkingen

Gerard

'Ik heb tijdens het stoppen met roken geen trek gehad in een sigaret!'

Gebruik Rookblok bij stoppen met roken – een krachtige werking

Gebruik Rookblok wanneer u snel en gemakkelijk wilt stoppen met roken. De natuurlijke ingrediënten hebben een zeer krachtige werking op het lichaam en zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk zult kunnen stoppen met roken. Het gebruik van Rookblok heeft een werking op de nicotine behoefte in het lichaam. Doordat deze minder wordt en u geen verlangens meer zult hebben naar een sigaret is het gemakkelijker om te stoppen én dit ook vol te houden.

De natuurlijke ingrediënten in Rookblok zorgen niet voor negatieve bijwerkingen wat bij het gebruik van andere producten voor stoppen met roken wel vaak het geval is. Gebruik daarom Rookblok bij stoppen met roken voor een unieke en krachtige werking!

Gebruiksadvies Rookblok voor een goede werking

Volg het gebruiksadvies van Rookblok op voor een optimale werking van het product. Gebruik 's ochtends 1-2 capsules Rookblok en neem deze in met voldoende water zodat de natuurlijke ingrediënten direct hun werking kunnen doen in het lichaam. Gebruik niet meer dan 2 capsules Rookblok per dag.

Advies voor het gebruik van Rookblok: gebruik op het begin 2 Rookblok capsules per dag voor een optimale werking op het lichaam. Heeft u na verloop van tijd het idee dat de werking optimaal is en uw verlangen naar roken weg is? Dan kunt u (tijdelijk) voor een ondersteunende werking 1 capsule per dag gebruiken. U kunt Rookblok zolang blijven gebruiken als u wilt, langdurig gebruik van Rookblok heeft geen schadelijke werking op het lichaam.

Gebruikswaarschuwing Rookblok

Wij adviseren u Rookblok niet te gebruiken wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Gebruik niet meer dan 2 capsules per dag, een hogere dosering bevorderd de werking van Rookblok niet. Houdt de Rookblok capsules buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Rookblok? Raadpleeg dan uw arts.